Camere Supraveghere IP Exterior

Afișez 1 - 24 din 330 de rezultate

Despre Camere de supraveghere IP pentru exterior

Dacă ești în căutarea de Camere de supraveghere IP pentru exterior pentru proprietatea ta, atunci ai noroc. Avem cele mai bune preturi la o cea mai mare gama de modele din Romania.

Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru camerele IP de exterior. Există camere discrete care pot fi deghizate pentru a arăta ca un accesoriu obișnuit de exterior, iar LED-urile cu infraroșu pot ajuta la înregistrarea imaginilor în întuneric total. Desigur, veți dori să protejați aceste camere de intemperii, dar există modele concepute pentru a rezista oricărei clime. Puteți găsi chiar și comenzi termostatice pentru a menține camerele calde sau reci.

Preț

Camerele de supraveghere IP pentru exterior pot fi scumpe în comparație cu camerele IP de interior. Sunt utilizate aceleași tipuri de senzori, dar unele tipuri au caracteristici specializate, cum ar fi grile pentru a bloca strălucirea soarelui. În timp ce unele camere de exterior pot fi instalate pe cont propriu, ar trebui să angajați un profesionist pentru a asigura o instalare corectă. Aceste servicii pot costa în jur de 50 euro per cameră, în funcție de procesul de instalare și de complexitatea instalării. Costul total de instalare, inclusiv costul camerelor și al instalării, va fi de obicei între 500 și 650 euro.

Spre deosebire de camerele de interior, camerele de securitate IP pentru exterior folosesc stocarea în cloud în loc de stocarea locală. Multe dintre aceste camere acceptă, de asemenea, comenzi vocale și afișează videoclipuri pe un afișaj inteligent compatibil. Unele pot fi, de asemenea, integrate cu hub-uri de automatizare a locuinței și încuietori ale ușilor.

Tipuri

Există câteva tipuri de camere de supraveghere IP în aer liber din care puteți alege. Aceste camere sunt cel mai frecvent utilizate pentru monitorizarea parcărilor, străzilor, campusurilor deschise și a altor setări în aer liber. Ele pot fi folosite în orice condiții meteorologice și pot captura imagini detaliate. Aceste camere utilizează căldura pe care o emit obiectele pentru a captura imagini. Acest lucru vă poate ajuta să detectați oameni sau animale în întuneric.

Dacă instalați o cameră IP de exterior, trebuie să vă asigurați că este evaluată pentru protecție împotriva elementelor. Evaluarea IP a camerei este un cod din două cifre care vă spune cât de bine este capabilă să reziste la expunerea la diferite tipuri de vreme. Prima cifră a ratingului IP vă spune cât de bine rezistă obiectelor solide, iar a doua cifră vă spune cât de bine protejează împotriva umezelii. Evaluarea IP poate varia de la 0 la nouă.

Vânzare

Camerele de supraveghere IP pentru exterior au avantajul de a putea capta videoclipuri de înaltă calitate cu o rezoluție înaltă. De asemenea, au avantajul de a fi rezistente la intemperii. Carcasa lor metalică unibody le face robuste și rezistente la elemente. Mai mult, sunt ușor de instalat și integrat în sistemele de supraveghere existente. Sunt compatibile cu comenzi inteligente pentru iluminare și încuietori. Ele pot fi folosite și ca camere web.

Avantaje

Camerele IP sunt camere wireless care transmit imagini video prin internet sau prin rețeaua locală. Acestea pot fi conectate prin cablu WiFi sau Power over Ethernet și sunt adesea folosite împreună cu un înregistrator video de rețea. Stilul PTZ (pan-tilt-zoom) este ideal pentru monitorizarea suprafețelor mari și este folosit în mod obișnuit pentru monitorizarea zonelor publice.

Spre deosebire de camerele analogice, camerele IP de exterior nu necesită o sursă de alimentare externă și pot fi amplasate oriunde care este ușor accesibil printr-un cablu Ethernet sau un punct de acces wireless. Camerele IP sunt, de asemenea, ușor de montat și mutat și nu necesită instalare profesională.

Dezavantaje

În timp ce majoritatea camerelor de supraveghere IP în aer liber funcționează similar cu camerele analogice, acestea au câteva avantaje semnificative. În primul rând, camerele IP nu necesită rețele proprietare și pot fi instalate în aproape orice locație. Un alt avantaj este că sunt mai puțin costisitoare. În comparație cu camerele analogice, camerele IP entry-level pot fi achiziționate cu mai puțin de o mie de dolari. În plus, sunt capabili să acopere mai multe zone.

Un alt avantaj al camerelor IP este că sunt ușor de instalat. Un model de încredere vine cu instrucțiuni clare. În plus, nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu procedurile complicate de cablare, care pot dura câteva zile.

pentru proprietatea ta, atunci ai noroc. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru camerele IP de exterior. Există camere discrete care pot fi deghizate pentru a arăta ca un accesoriu obișnuit de exterior, iar LED-urile cu infraroșu pot ajuta la înregistrarea imaginilor în întuneric total. Desigur, veți dori să protejați aceste camere de intemperii, dar există modele concepute pentru a rezista oricărei clime. Puteți găsi chiar și comenzi termostatice pentru a menține camerele calde sau reci.