Cititoare Control Acces

Afișez 1 - 24 din 352 de rezultate

Despre Cititoare control acces

Cititoare control acces sunt echipamente cheie care vă permit să acordați sau să interziceți accesul la o clădire sau o unitate. Aceste dispozitive funcționează prin emiterea unui semnal de citire a datelor de pe cardurile de control acces. Cardurile conțin antene care le permit să transmită date direct către cititorul de carduri. Cititorul de carduri trimite apoi datele către o unitate centrală de control (de obicei, un server cloud sau un PC). Apoi, unitatea centrală de control acordă sau refuză accesul pe baza eligibilității. Odată ce cardul este validat, cititorul va debloca încuietoarea ușii, care este de obicei un electromagnet puternic.

Preț

Cititoarele de control acces sunt foarte populare pentru birouri și depozite. Cu toate acestea, pot fi destul scumpe. Prețul variază în funcție de tipul de cititor de care aveți nevoie, de numărul de uși din unitatea dvs. și de cablajul existent. În plus, va trebui să plătiți pentru cardurile cheie care permit oamenilor să acceseze proprietatea dvs. În funcție de nevoile dvs., cardurile-cheie pot costa oriunde între 50 lei și 75 lei fiecare.

O modalitate de a reduce costurile este achiziționarea unui sistem de control al accesului bazat pe smartphone. Dispozitivele funcționează cu software-ul ACT Enterprise 2.10 pentru a înlocui cardul de cheie sau brelocul cu o autentificare virtuală stocată pe un smartphone. Aceste dispozitive folosesc același tip de criptare ca și băncile și spitalele, astfel încât oaspeții tăi vor avea o securitate completă.

Tipuri

Diferite tipuri de cititoare de control al accesului sunt utilizate pentru a controla accesul la diferite facilități. Aceste cititoare de control al accesului sunt cunoscute și ca dispozitive de intrare. Tipul de dispozitiv de intrare va depinde de tipul de întreprindere. Încuietorile electronice ale ușilor sunt un tip comun de dispozitiv de control al accesului. Au multe avantaje, inclusiv confortul și economiile de costuri. De asemenea, pot fi actualizate cu ușurință dacă este necesar.

Cele mai populare tipuri de cititoare de control al accesului sunt cititoarele de carduri, cititoarele de carduri de proximitate, hibrizii cititor de carduri/tastatură și cititoarele biometrice. Dacă sunteți în căutarea unui sistem care să se potrivească nevoilor dvs. specifice, trimiteți mesajul dvs. către specialiștii noștri.

Vânzare

Piața cititoarelor pentru controlul accesului este de așteptat să crească în următorii câțiva ani. Guvernele implementează sisteme de acces bazate pe timp, ceea ce va crește cererea pentru aceste dispozitive. În plus, creșterea gradului de conștientizare a problemelor de securitate și nevoia tot mai mare de sisteme de alertă ridicată vor conduce la creșterea pieței. Cu toate acestea, unele constrângeri pot împiedica creșterea pieței. Aceste bariere sunt legate de probleme de securitate, precum și de lipsa de înțelegere a soluțiilor avansate de securitate. Aplicațiile inteligente pot ajuta companiile prin îmbunătățirea nivelului de securitate și asigurarea securității tranzacțiilor lor.

Avantaje

Dacă sunteți în căutarea unui nou sistem de control al accesului, luați în considerare obținerea unuia cu cititoare de control al accesului. Aceste dispozitive sunt ideale pentru companiile care au o varietate de locații și au nevoie să protejeze informațiile comerciale sensibile. Multe dintre aceste dispozitive au o baterie de rezervă, așa că vor continua să funcționeze chiar și atunci când se întrerupe alimentarea. Bateriile pot dura ceva timp dacă sistemul este în modul de așteptare, dar poate fi necesar să le înlocuiți periodic. Unele companii lucrează și cu panouri solare pentru a elimina necesitatea înlocuirii bateriilor.

Un alt avantaj este faptul că aceste dispozitive sunt flexibile. Ele pot fi programate să funcționeze cu o gamă largă de sisteme de control al accesului. De exemplu, cititoarele de proximitate pot fi programate să recunoască numai personalul autorizat. Acest tip de tehnologie devine din ce în ce mai popular ca modalitate de a monitoriza și controla accesul la proprietatea comercială.

Dezavantaje

Un dezavantaj major al cititoarelor independente de control al accesului este lipsa monitorizării în timp real și a gestionării drepturilor utilizatorilor. În plus, dispozitivele trebuie actualizate manual, ceea ce poate fi un proces care consumă mult timp, mai ales dacă instalația este mare. Din acest motiv, este posibil ca dispozitivele independente să nu fie cea mai bună alegere pentru aplicațiile de înaltă securitate.

Cititoarele independente de control al accesului sunt o opțiune atractivă pentru clădirile mici și mijlocii. Aceste dispozitive nu necesită monitorizare sau programare în timp real, dar pot fi o opțiune convenabilă și rentabilă pentru organizațiile cu bugete mai mici. În plus, sunt sensibile din punct de vedere arhitectural.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale cititoarelor de acces la uși este că sunt o țintă ușoară pentru vandali și criminali. Pentru a vă proteja instalația împotriva acestor probleme, asigurați-vă că cititoarele de acces la uși sunt compatibile cu versiunea inversă. Mai mult, hardware-ul backend vechi poate face chiar și cel mai avansat card de proximite utilizatorii vulnerabili la hacking. Pentru a evita astfel de probleme, luați în considerare achiziționarea unui sistem hibrid de control al accesului cu criptare end-to-end și protecție suplimentară împotriva hacking-ului hardware.