Sisteme-Supraveghere-Exterior

Afișez 1 - 24 din 159 de rezultate

Pret Kit Camera de Supraveghere Exterior

Costul unui kit de camere de supraveghere exterioară poate varia foarte mult. Poate varia de la 150 la 2500 lei. Acest lucru se datorează adesea diferitelor funcții pe care camera le poate oferi. Unele dintre aceste caracteristici sunt încorporate, în timp ce altele ar putea fii adăugate mai târziu. Dacă aveți nevoie să monitorizați o anumită zonă, poate doriți să luați în considerare caracteristicile pe care aceste camere le oferă.

Costul setului de camere de supraveghere exterioare

Costul unui kit de camere de supraveghere în aer liber variază foarte mult în funcție de numărul de camere și de caracteristicile dorite. Prețul mediu al unei camere de securitate este de aproximativ 1000 lei, iar funcțiile suplimentare vor adăuga o sumă suplimentară de 250 lei până la 750 lei. Unele camere sunt rezistente la intemperii și la apă și au viziune nocturnă și sirene pentru a ține oaspeții nedoriți departe. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai ieftine, luați în considerare o cameră de interior. Acestea sunt de obicei mai mici și mai ușor de mutat. Acestea costă între 500 și 1000 lei și puteți adăuga hard disk-uri suplimentare sau camere suplimentare pentru o taxă suplimentară.

Majoritatea camerelor de supraveghere exterioare includ un senzor de mișcare care declanșează înregistrarea atunci când este detectată activitate. Multe dintre ele trimit și notificări push pe telefon sau e-mail, astfel încât să vă puteți monitoriza proprietatea de oriunde v-ați afla. Unele dintre ele includ și senzori de sunet, care adaugă un nivel suplimentar de securitate, avertizându-vă chiar dacă cineva nu este în vizorul camerei. Cu toate acestea, va trebui să ajustați setările de sensibilitate a sunetului pentru a evita alertele de la vehiculele zgomotoase.